Buffet

Det er muligt at vælge en antipastibuffet (min. 15 kuverter), som I selv afhenter eller leveres i følge aftale. Man kan mikse mellem klassikere og årstidsopdelte antipasti. Vores buffeter bliver leveret på porcelænsfade, som tilbageleveres rengjort i butikken først kommende åbningsdag. Ved tilbagelevering af IKKE rengjort service pålægges et gebyr på 15 kr. couvert.

Eventuelle ændringer, indtil 3 arbejdsdag før afhentningsdato, derefter er bestillingen bindende.

Som under vores menuer er det også muligt at få buffeter med flere varme retter, hvor en kok er med ude- Ring og hør nærmere.

Pris per couvert ved :

  • 5 antipasti, 325.- ,
  • 6 antipasti, 360.- ,
  • 7 antipasti, 400.- ,
  • 8 antipasti, 430.- ,
  • 9 antipasti, 460.-

Minimum 5 retter eksclusiv ost eller dessert

Tilvalg :

  • 3 italienske oste fra egen import 65.-/couv.
  • Dessert 55.-/ couv.
  • Ost og dessert 110.-/ couv.

Klassikere:

  • Salat af store rejer med hvidløg, chili og citronolie
  • Vitello tonnato
  • Crostini med pesto
  • Bresaolaruller med mascarpone rørt med krydderurter
  • Udvalg af salami
  • Grillede grønsager
  • Dessert: Tiramisu, Torta della nonna- ( chokoladekage med mandler )

     

  • Buffetretter fra den 23 Oktober til den 23 December

    Grillet zucchini med torskesalat, tilsmagt med persille, citron og sennep

    Marineret laks med frisesalat og æble vinaigrette

    Andebryst glaceret i karamel og spumante med julesalat og granatæbler

    Salat med pære, selleri, valnødder og parmaskinke

    Haricots verts med syltede skalotter, avocadocreme og håndpillede rejer

    Tynde skiver af okse med rørt burrata, ristede mandler og radicchio

    Grillede peberfrugter med ansjos, persille og hvidløg

    Portobello med bøffelmozzarella, pesto og soltørrede tomater

    Dessert :

    Pannacotta med vanilje, appelsin og pistacie krokant