Buffet

Det er muligt at vælge en antipastibuffet (min. 15 kuverter), som I selv afhenter eller leveres i følge aftale. Man kan mikse mellem klassikere og årstidsopdelte antipasti. Vores buffeter bliver leveret på porcelænsfade, som tilbageleveres rengjort i butikken først kommende åbningsdag. Ved tilbagelevering af IKKE rengjort service pålægges et gebyr på 15 kr. couvert.

Eventuelle ændringer, indtil 3 arbejdsdag før afhentningsdato, derefter er bestillingen bindende.

Som under vores menuer er det også muligt at få buffeter med flere varme retter, hvor en kok er med ude- Ring og hør nærmere.

Pris per couvert ved :

  • 5 antipasti, 325.- ,
  • 6 antipasti, 360.- ,
  • 7 antipasti, 400.- ,
  • 8 antipasti, 430.- ,
  • 9 antipasti, 460.-

Minimum 5 retter eksclusiv ost eller dessert

Tilvalg :

  • 3 italienske oste fra egen import 65.-/couv.
  • Dessert 55.-/ couv.
  • Ost og dessert 110.-/ couv.

Klassikere:

  • Salat af store rejer med hvidløg, chili og citronolie
  • Vitello tonnato
  • Crostini med pesto
  • Bresaolaruller med mascarpone rørt med krydderurter
  • Udvalg af salami
  • Grillede grønsager
  • Dessert: Tiramisu, Torta della nonna- ( chokoladekage med mandler )

     

  • Buffetretter fra den 4 April  til den 6 Juli

    Grønne Asparges med krydderurtevinaigrette, æg og parmaskinke

    Tynde skiver af tykstegfilet med persillemayo og forrårsløg

    Romainesalat med bladselleri, unghane, parmesan og crostini

    Tuncarpaccio med edammebønner, mangocitronette og rosenpeber

    Håndpillede rejer med urter, tomatconcasse’ og citrusmayo

    Ovnbagt kuller med capersvinagrette og soltørrede tomater

    Grillet zucchini med bøffelmozzarella, pesto og brændt peberfrugt

    Dessert : Pannacotta med hvid chokolade, rabarber og ristede mandler