Det er muligt at vælge en antipastibuffet (min. 15 kuverter), som I selv afhenter eller leveres i følge aftale. Man kan mikse mellem klassikere og årstidsopdelte antipasti. Vores buffeter bliver leveret på porcelænsfade, som tilbageleveres rengjort i butikken først kommende åbningsdag. Ved tilbagelevering af IKKE rengjort service pålægges et gebyr på 15 kr. couvert.
Eventuelle ændringer, indtil 3 arbejdsdag før afhentningsdato, derefter er bestillingen bindende.
Som under vores menuer er det også muligt at få buffeter med flere varme retter, hvor en kok er med ude- Ring og hør nærmere.
Pris per couvert ved :
- 5 antipasti, 325.- ,
- 6 antipasti, 360.- ,
- 7 antipasti, 400.- ,
- 8 antipasti, 430.- ,
- 9 antipasti, 460.-
Minimum 5 retter eksclusiv ost eller dessert
Tilvalg :
- 3 italienske oste fra egen import 65.-/couv.
- Dessert 55.-/ couv.
- Ost og dessert 110.-/ couv.
Klassikere:
- Salat af store rejer med hvidløg, chili og citronolie
- Vitello tonnato
- Crostini med pesto
- Bresaolaruller med mascarpone rørt med krydderurter
- Udvalg af salami
- Grillede grønsager
- Dessert: Tiramisu, Torta della nonna- ( chokoladekage med mandler )
-
Buffetretter fra den 23 Oktober til den 23 December
Grillet zucchini med torskesalat, tilsmagt med persille, citron og sennep
Marineret laks med frisesalat og æble vinaigrette
Andebryst glaceret i karamel og spumante med julesalat og granatæbler
Salat med pære, selleri, valnødder og parmaskinke
Haricots verts med syltede skalotter, avocadocreme og håndpillede rejer
Tynde skiver af okse med rørt burrata, ristede mandler og radicchio
Grillede peberfrugter med ansjos, persille og hvidløg
Portobello med bøffelmozzarella, pesto og soltørrede tomater
Dessert :
Pannacotta med vanilje, appelsin og pistacie krokant